Blankenberge is gelegen op:


  • 18km van Brugge
  • 20km van Oostende
  • 8km van De Haan

Bezienswaardigheden

Toerisme Blankenberge
Serpentarium
Sealife center

Binnen wandelafstand vind u een waaier aan mogelijkheden om te doen in mooi weer en minder mooi weer, in zomer en winter.

Zoals de bekende pier met restaurant / tearoom boven de golven en een adembenemend zicht om de kustlijn. U kunt er met de zeebries door de haren genieten van het geluid van de zee en de zuivere lucht.

Maar eveneens vlakbij zijn onder andere het serpentarium en seaworld die jaarlijks bezoekers van heinde en ver ontvangt met haar zeehonden, dolfijnen en andere zeedieren.

Liefhebbers van architectuur kunnen hun hart ophalen met de talrijke Belle Epoque herenwoningen die de straten nog sieren. Blankenberge beschikt trouwens over het meest geconcentreerde Belle Epoque en Art Nouveau patrimonium van Europa.

U kunt natuurlijk ook kuieren door de winkelstraten vlakbij, een bezoek brengen aan de Markt of de jachthaven met haar gezellige terrassen, of een gokje wagen in het casino, welke laatste op 150 meter van uw voordeur.

Vergeet in de zomer niet licht te pakken, want u kunt gerust in de zwembroek van het strand naar uw appartement die op slechts 1 minuut stappen is gelegen.

Meer informatie en adres op aanvraag:

GSM. +32 (0)486 721 775
info@flanders-holidays.com